"Éva, a mosolygós, nőies gyengédségbe rejtett kemény tudatosság. Vigyázat, nem relaxálni, hanem dolgozni jövünk ide!  Magunkon, a saját, egyénre szabott eszközeinkkel, mélyre hatoló kérdések segítségével. Úgy épül fel, mint a kottaolvasás. megkeresitek együtt a te hangjegyeidet, gyakorolsz és lassan összeáll a te dalod, ami örömmel tölt el, mert már rutinosan játszod. Bármikor! Mindig!"

Rebekka, 50 éves, gyógyszeripari manager

"Az ülések során otthon éreztem magam. A környezet, a személyes jelenléted sokat segített az ellazulásban. Egyszer sem merült fel bennem, hogy kényelmetlenül feszengjek, pedig mély témákat érintettünk. Nem éreztem a kérdéseidet soknak, sőt sokat segítettek a felismerésben. Szívvel és lélekkel voltál jelen és kísértél a saját lelkemben úgy, hogy kérdéseid segítségével én magam találtam meg az utat. Éreztem, hogy én vagyok fontos Neked és nekem akarsz segíteni. Ezért hálás vagyok."

Móni, 40 éves, rendőr, tréner

"Már az első „ülés” végén is azt éreztem, hogy van megoldás arra, amire úgy éreztem, hogy nincs és ez nagy megkönnyebbülést jelentett…."

Edina, 40 éves, asszisztens

"Éva közvetlen, figyelmes és személyiségéből fakadóan könnyen kialakul egy bizalmi légkör, amiben sikerre vihető a coaching folyamat. Saját tapasztalatainak megosztása sokat segített, hogy új nézőpontot adjon, mikor elakadtam. Kérdéseivel elgondolkoztatott és olyan felismerésekhez vezetett, amik meghatározták a coaching folyamatot."

Ágnes, 36 éves, program manager

"Azt hiszem, mindannyiunknak ismerős az az érzés, amikor összecsapnak a hullámok a fejünk felett. Ebben az életérzésben éltem hosszú hónapokon át úgy, hogy miközben a magánéletemben egy súlyos betegség miatt roskadoztam, a munkahelyen az ottani elvárások és a megnövekedett terhek miatt fulladoztam. Néha-néha felmerült bennem az, hogy talán bölcs dolog lenne segítséget igénybe venni. De hova menjek? Pszichológushoz? Vagy inkább egy coach-hoz? De kihez forduljak, aki megbízható? Az az igazság, se erőm, se időm nem volt utánanézni egyiknek sem, úgyhogy maradt minden a régiben. Ebben a helyzetben egy véletlen folytán találkoztam Évivel, akiről kiderült, hogy ő coach. Így nyílt ki egy ajtó előttem, amin csak be kellett sétáljak...és még most is áldom ezt a pillanatot, hogy így történt. Tekintettel arra, hogy egy betegség adott, jobb volt így, hogy a munkahelyi nehézségeimmel kezdhettem el foglalkozni, mert ezen a területen nagyon sokat lehetett változni, noha én meg voltam győződve arról, hogy ezek is kőbevésett, változhatatlan dolgok. Az elején már az is nagyon sokat segített, hogy valaki, aki kívülálló, teljes figyelmét nekem szánva meghallgat, segítve ezzel a szortírozást, hogy tudatosodjon bennem mi hova tartozik, fontos-e vagy sem. S ez után kezdődött egy olyan folyamat, melynek során a változtatható dolgok egész sorára jöttem rá és olyan érzés töltött el, mint amikor egy ember egy sötét pincéből kijön a napfényre és nagy, mély levegőt vesz.  Mérhetetlenül izgalmas az, amikor valaki úgy áll az ember mellett, hogy közben folyamatosan szembesíti, és azzal segít, hogy  nem mondja meg a "tutit", hanem rákényszeríti a gondolkozásra.  Én magam is csodálkoztam azon, hogy mindaz amit itt tanultam, mennyire hatékonyan beépíthető az ember professzionális életébe, amitől sokkal hatékonyabban, magabiztosabban, derűsebben és szakszerűbben végzi a dolgát. Egy kis változtatás is egy egész sor változást idézhet elő, de meg vagyok győződve arról, hogy ehhez segítség kell. Nem hiszem, hogy ezt az utat egyedül meg lehet tenni. Hiszen minél jobb egy sportoló, annál jobb edzőre van szükség. A Compass Coaching a sok évtizedes professzionális életem minőségét egy magasabb, új szintre emelte."

Réka, 52 éves, gyógyszeripari manager